Hakkımızda

Mekanik tesisat sektöründe  taahhüt ve projelendirme konularında 20 yıllık birikime sahip uzman bir ekip tarafından 1996 yılında kurulmuştur. Gelişen teknolojiyi iş tecrübesiyle birleştirip, mühendislik ilkeleri doğrultusunda faaliyetine devam etmektedir.

Kuruluşundan bugüne sürekli büyüme ve gelişme gösteren firmamız; Yurt içinde ve Yurt dışında birçok önemli projeye imza atarak sektörün kuvvetli ve güvenilir firmalarından biri olarak haklı bir saygınlığa ulaşmıştır.

Aktif Mekanik müşterilerimizin istekleri doğrultusunda teknolojiye uygun çözümler sunmaktadır. Bu çözümleri; projelendirmede ve uygulamada kullandığı, uluslararası  çözüm ortağı firmaların ürünleriyle birleştirerek, taahhütlerini yapıp, çalışır halde teslim edilmesini sağlar.

Günümüzde almış olduğu sertifikalar, gerekse devam eden çalışmalarla kat ettiği yolun gururunu yaşayan firmamız, çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Yurt içi ve Yurt dışı şantiyelerimizde, malzeme seçimi ve işçilik hizmetlerinde kaliteden taviz vermeden çalışan geniş kadrolu ekibimiz; tasarım aşamasında iş veren firma ihtiyaçlarını, tecrübe ve özveriyle birleştirerek mükemmel sonuçlar elde etmeyi hedef edinmiştir. Aynı zamanda modern teknoloji sistemleri kullanarak sunacağımız projelerle, yatırımlarımızın daha kazançlı olması hedeflenmektedir.

Tüm bu aşamaları gerçekleştiren firmamız, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, karşılıklı güven çerçevesinde optimum çözümler üreterek ekonomik, kolay uygulanabilir ve verimli projeler sunmaktadır.